Open dag bij IJssellinie

OLST – De IJssellinie houdt op zaterdag 5 maart weer een open dag rondom de Haere met rondleidingen waarbij de Commandobunker, de Hospitaalbunker en het Inlaatwerk kunnen worden bekeken. De gidsen vertellen over de bijzondere geschiedenis van deze waterlinie uit de Koude Oorlog, die tussen 1951 en 1964 in werking was. De open dag kan zonder afspraak worden bezocht. De vrachtwagengroep met vrijwilligers in uniform is aanwezig met een aantal militaire voertuigen. Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Bezoekers zijn vanaf 12.00 uur welkom, de laatste rondleiding begint om 15.30 uur. De entree bedraagt voor volwassenen 5 euro per persoon en voor kinderen in de basisschoolleeftijd 2,50 euro. Pinnen is mogelijk. De rondleidingen starten bij de Hospitaalbunker aan de Haereweg 4b in Olst. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van De Haere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.