Oost-Nederlands Kampioenschap Pitch en Putt in Lemele

LEMELE – De Pitch en Putt Club en het Irish Pub Festival houden op zaterdag 19 maart het Oost-Nederlands Kampioenschap Pitch en Putt. Dat vindt plaats bij Pitch & Putt in Lemele. Pitch en Putt is een sport die is overgewaaid vanuit Ierland. Het golfspel is ook geschikt voor de kleine portemonnees. Op 19 maart vechten de beste spelers van Nederland om de titel bij de dames, heren en senioren 55 . Publiek is welkom. Het programma begint om 9.30 uur. De prijsuitreiking wordt rond 16.00 uur verwacht. Pitch & Putt is te vinden aan de Lage Esweg 5 in Lemele. Zie verder staging2.onklemele.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.