Omwonenden Tellegenschool verenigen zich tegen plannen appartementencomplex

WIJHE – Omwonenden van de Tellegenschool Wijhe hebben donderdag 24 februari circa veertig protesthandtekeningen overhandigd aan wethouder Marcel Blind. De veertig handtekeningen zijn allemaal van direct betrokken huishoudens die het niet eens zijn met de plannen om een appartementencomplex te bouwen op het grasveld dat voor de Tellegenschool ligt. “De Tellegenschool staat al bijna twee jaar leeg”, zo melden ze. “We hebben er geen problemen als daar woningen komen, maar als het gaat om het grasveld: dat is het enige stukje groen in heel Wijhe-West. Dit is ons totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Het grasveld moet groen blijven. Dus hierop geen appartementencomplex…”

Op de foto overhandigt Dirk Koldewijn namens circa veertig omwonenden van de Tellegenschool in Wijhe de handtekeningen aan wethouder Marcel Blind.