Nieuwe voorzitter Zonnebloem in Luttenberg

LUTTENBERG – Op maandag 22 februari gaf Lucas Steenwelle, na afloop van de jaarvergadering van de Zonnebloem Luttenberg, de ‘voorzittershamer’ door aan Johan van Leeuwen. Lucas heeft dertien jaar lang als voorzitter een grote bijdrage geleverd aan het werk van de Zonnebloem in Luttenberg en blijft als vrijwilliger betrokken. “Met zijn kenmerkende humor wist hij tijdens vergaderingen, maar ook tijdens het bezoekwerk en de uitstapjes met de gasten, de lachers op zijn hand te krijgen. Hiermee zorgde hij voor gezelligheid en een fijne sfeer”, aldus het bestuur. Lucas kreeg als dank een pakket met lekkernijen en zijn vrouw Diny ontving een mooi boeket. Het bestuur en de vrijwilligers zijn blij dat Johan van Leeuwen bereid is gevonden om het voorzitterschap op zich te nemen. Zij wensten hem succes en vooral ook veel plezier bij zijn nieuwe functie als voorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.