Nieuw trapveld in Broekland officieel geopend

BROEKLAND – Gedeputeerde Roy de Witte van de provincie Overijssel heeft afgelopen zaterdag samen met de Broeklandse jeugd het nieuwe trapveld voor de jeugd in Broekland officieel geopend. De naam van het veld op sportpark ‘t Horsthuis: ’t Veltie, is een knipoog naar de medeoprichter en eerste voorzitter van de JSC Broekland, Teun Veltien. JSC Broekland schonk vanwege hun 50-jarig jubileum het startkapitaal voor het veld. Teun Veltien was ook jarenlang actief binnen de voetbalvereniging in Broekland. In 1995 werd hij benoemd tot lid van verdienste.Namens het Buurtsportfonds van Univé overhandigde Johnny Zweers een cheque van ruim 5.000 euro aan de voorzitter van de sportvereniging, Jos Elshof. Elshof kon melden dat met Bannink Bouw, van Broeklander Thije Bannink, een meerjarige bordsponsor is gevonden van ’t Veltie. “Nu zijn niet alleen de kosten van realisatie gedekt, maar kunnen we ook toekomstig onderhoud dragen”, aldus een trotse en tevreden Elshof. Natuurlijk werd het veld die middag ook meteen in gebruik genomen. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.