N35 tussen Zwolle en Haarle deze week ’s avonds en ’s nachts deels afgesloten

REGIO – In de avonden en nachten van dinsdag 15, woensdag 16 en vrijdag 18 maart werkt Rijkswaterstaat aan het onderhoud van de N35. Tussen Zwolle en Haarle is gedurende drie nachten een deel van de N35 in beide richtingen afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van tien tot dertig minuten.

Tussen dinsdag 15 maart 20.00 uur en woensdag 16 maart 05.00 uur is de N35 in beide richtingen afgesloten tussen de aansluiting met de N348/Deventer en de aansluiting met de N348/Ommen (dit is het gedeelte van de N35 ten noorden van Raalte). Tussen woensdag 16 maart 20.00 uur en donderdag 17 maart 05.00 uur is de N35 in beide richtingen dicht tussen Raalte en Haarle. Tussen vrijdag 18 maart 21.00 uur en zaterdag 8.00 uur is de N35 tussen Zwolle en Raalte in beide richtingen afgesloten.
Het onderhoud bestaat voornamelijk uit asfalteringswerkzaamheden, snoei- en maaiwerkzaamheden en reparaties aan de openbare verlichting. Ook worden de bermpaaltjes schoon gemaakt. Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.