Muzikaal weekend in het Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater krijgt de komende dagen bezoek van Sven Figee met zijn concertprogramma ‘Van Bach tot Blues’ en de muziekshow Queen The Music. Figee is op vrijdag 11 maart te gast in het Raalter theater en Queen The Music op zaterdag 12 maart.

Sven Figee is onder andere bekend van het tv-programma ‘Matthijs gaat door’. Hij is leider van de Sven Hammond Big Band die daar diverse artiesten begeleidt. In het Hoftheater verzorgt hij een soloprogramma op Hammond-orgel en piano met muziek van Bach, Vivaldi en Satie die moeiteloos overvloeit in werken van Thelonious Monk, The Beatles, Booker-T, Jimmy Smith en eigen werk. Een avontuurlijke reis omlijst met boeiende verhalen uit een 25-jarige carrière in de muziek. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro.
In de theatershow Queen The Music draait alles (uiteraard) om de muziek van Queen. Een negenkoppige band, met vier topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie! Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona. Er zijn alleen nog staplaatsen beschikbaar. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 24,50 euro.

Tickets bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.000 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa is enkel mogelijk op afspraak. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Sven Figee. Foto: Annemieke van der Togt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.