Modeshows en koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op zaterdag 26 maart weer enkele modeshows op de Plas in het centrum van Raalte. Zo’n dertig modezaken laten hun nieuwe voorjaars- en zomercollecties zien op een echte catwalk. De meeste gelegenheidsmannequins komen uit Raalte en omstreken. Een dag later is het weer koopzondag.

De modeshows beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. De winkels hangen ondertussen weer vol met de nieuwste modetrends. Eigenlijk is er deze zomer van alles mogelijk: van felle kleuren tot pasteltinten, van natural looks tot wit. Een trend dit voorjaar is colorblocking. Daarbij worden felle kleuren met elkaar gecombineerd. Verder zijn er veel strepen en printen. In de pauzes zijn er optredens van dansgroep Elle Dansé.
Op koopzondag 27 maart zijn de winkels in het centrum weer geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De winkeliers hebben bovendien diverse activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. De Grote Markt wordt omgetoverd tot een kinderplein. Er staat een knutselstand; er is een ‘nine holes’-midgetgolfbaan en er staan oudhollandse spelletjes. Voor de kleintjes is er ook een springkussen. Ook is er weer een kinderrommelmarkt. Deze is speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar en duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Kaartjes à 5 euro (voor een standplek) zijn te koop bij Bakkerij Jorink.

Foto: Een eerdere modeshow in het centrum van Raalte (2019). Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.