Moddertocht van OWsome Bikers

BOSKAMP – Wielervereniging OWsome Bikers uit de gemeente Olst-Wijhe presenteert op zaterdag 19 maart een nieuwe editie van de Midwinter Jägermeister Moddertocht voor mountainbikers. Start en finish is bij café Ruimzicht op de Boskamp. Hoewel het ‘midwinterse’ wellicht niet meer zo treffend is, roert maart zijn staart en kan het maar zo een heel vette moddertocht worden. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een tweetal prachtige routes uitgestippeld die alle deelnemers voor ruim de helft van de afstand buiten de bestaande tracks voeren. Deelnemers kunnen kiezen voor de korte afstand van circa 35 kilometer, de anderen zijn na circa 55 kilometer weer terug op het honk. Dit jaar (om grote groepen te vermijden) geen massastart, alle deelnemers kunnen starten tussen 13.00 en 14.00 uur en bij terugkomst staat er natuurlijk een ijskoud kruidenbittertje voor ze klaar. De deelnamekosten bedragen 5 euro (leden 4 euro). Inschrijving is alleen mogelijk voor vertrek bij Ruimzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.