Live Music Heino terug van weggeweest

0225093_TributeTheWho.jpg
.

HEINO – De formatie Back to the Who trad afgelopen vrijdag op in de Maelderieje in Heino. Zoals de naam al doet vermoeden bracht de band een tribute aan The Who. Voor de organisatie, Live Music Heino, betekende het concert vooral een terugkeer na een lange, door corona veroorzaakte, pauze. Het was namelijk de eerste reguliere activiteit in dik twee jaar tijd. Het optreden mocht rekenen op circa 125 bezoekers. Dit jaar volgen er nog optredens van onder andere Hippie Tunes, Beautiful Strangers (Prince-tribute), Hendrix Alive Project en de Ana Popovic Band. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.