Literaire middag met Midas Dekkers

WIJHE – Midas Dekkers is op zondagmiddag 27 maart te gast tijdens een literaire middag in de Nicolaaskerk in Wijhe. De schrijver/bioloog en columnist is bekend van tv en grappige boeken als ‘Poes’ (over zijn lievelingsdier) en ‘Volledige Vergunning’ (over de biologie achter de bruine kroeg).

In zijn nieuwste boek ‘Wat loopt daar?’ beschrijft hij mensen in al hun gedaanten en variaties op een manier zoals alleen hij dat kan: met verwondering, openheid en vooral met liefde.
Voor Dekkers is het bijna een thuiswedstrijd, hij verhuisde van de Randstad naar Heino en roemt inmiddels de sfeer van Salland: “Ga je vanuit het westen de IJssel over, dan word je geraakt door de mentaliteit hier. De mensen zijn anders, gemoedelijker vooral”, zei hij er eerder over in De Stentor.
De literaire middag is opgezet door Stichting Vrienden Nicolaaskerk Wijhe, samen met boekhandel Primera Wijhe. Aanvang is om 14.00 uur. Toegangskaartjes (à 7,50 euro) zijn verkrijgbaar bij Primera Schippers aan de Langstraat 43 in Wijhe. Plaatsen per mail reserveren is mogelijk via contact@vriendennicolaas.nl. Geef dan naam en adres op en maak het verschuldigde bedrag over naar NL85 RABO 0328 519 871 t.n.v. Stichting Vrienden Nicolaaskerk Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.