Lemonade viert 5-jarig bestaan

RAALTE – Lemonade – Food & Drinks in Raalte viert op zaterdag 19 maart het 5-jarig bestaan. De eerste honderd gasten van die dag krijgen gratis een traktatie bij de koffie. Bovendien wordt onder iedereen die die dag de kassabon inlevert, een etentje voor vier personen verloot.

Sylke Hegeman en Quint Hageman waren nog maar 25 toen ze startten met Lemonade – Food & Drinks. “Gelukkig deelde Quint de horecapassie met mij en na wat goede gesprekken wilde hij de stap met mij wagen om samen Lemonade te gaan runnen”, vertelt Sylke. “De afgelopen vijf jaar zijn voorbij gevlogen met heel veel hoogtepunten, maar ook enkele diepe dalen waaronder corona natuurlijk. Positief blijven was het voornaamste wat wij in de afgelopen coronajaren voor ogen hebben gehouden. Bij de pakken neerzitten, daar deden/doen wij niet aan! De afgelopen vijf jaar heeft ons enorm doen groeien als personen. Dankbaar zijn wij voor al onze fijne gasten en ons geweldige team, zonder jullie waren de afgelopen jaren niet zoals ze zijn geweest!”

Lemonade – Food & Drinks is een hippe horecazaak met voor elk wat wils. Een kopje koffie met een huisgemaakte lekkernij, gezellig lunchen met vrienden/collega’s of familie, een verzorgd avondje er tussen uit of een gezamenlijke high tea, high wine of high beer. “Wij willen met ons bedrijf de sfeer en lekkernijen waarvoor wij zelf normaal gesproken richting een stad trekken, naar Raalte halen. Met onze kaart proberen wij ook zo goed mogelijk in te spelen op foodtrends.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.