Lammetjes aaien en knuffelen bij schaapskooi De Lemelerberg

LEMELERBERG – Landschap Overijssel bestaat dit jaar 90 jaar en viert dit onder andere met de geboorte van de lammetjes bij schaapskooi De Lemelerberg.

Belangstellenden die de lammetjes van dichtbij willen bewonderen en knuffelen zijn van harte welkom op zaterdag 26 maart. Er zijn herders aanwezig die informatie geven over de kudde, hoe de schapen de heide begrazen en waarom. Verder kan er na het aaien en knuffelen door de kinderen onder meer een houten schaapje getimmerd worden. Ook is er een kar aanwezig met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Aanmelden is noodzakelijk want er zijn vijf tijdvakken gepland van elk ongeveer een uur.

De kosten zijn drie euro per persoon, voor het knutselen komt er een euro bij. Voor donateurs van Landschap Overijssel en kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Aanmelden kan via staging2.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Foto: Clifton Buitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.