Kwiek, Salus en De Buurman bundelen krachten in Kwiek Gezond

RAALTE – Handbalvereniging Kwiek in Raalte is het afgelopen jaar In samenwerking met Diëtistenpraktijk Salus en De Buurman gestart met het ‘Kwiek Gezond’ project. Sportdiëtist Maureen Kamer, werkzaam in Sportcentrum Tijenraan, is er om de speelsters te voorzien van alle tips rondom sportvoeding. De Buurman zorgt voor verse, lokale én gezonde producten.

Maureen begeleidt namens diëtistenpraktijk Salus dit seizoen 2 ‘Kwiek Gezond’ projecten: Dames 1 & 2 en meiden van de A en B leeftijd. Het project bestaat gedurende het seizoen uit diverse workshops met elk hun eigen thema, waarbij gedacht kan worden aan voeding rondom inspanning, vochtbehoeftes, de combinatie van alcohol en sport, maar ook de ideale wedstrijdvoorbereiding en het herstel. Daarnaast worden gedurende het seizoen drie lichaamssamenstellingmetingen uitgevoerd bij de speelsters van dames 1 en 2. Met deze metingen ziet Maureen precies hoe het lichaam reageert op de voedingsaanpassingen met spieropbouw, vochthuishouding en meer. Ook is er ruimte voor persoonlijke consulten. Tijdens een consult bespreekt Maureen samen met de sporter de persoonlijke knelpunten, maar voorziet ze de speelster ook van voedingstips.
De Buurman zorgt voor maaltijdboxen. Recentelijk werd de eerste afgeleverd met gezonde, lokale en vooral verse producten. Er zaten drie uitgewerkte recepten bij en verder alle benodigde ingrediënten. De Buurman heeft een speciale kortingscode opgesteld voor Kwiek en iedereen die Kwiek een warm hart toedraagt. Met de kortingscode “kwiekgezond” bestel je de eerste maaltijdbox met 20 procent korting en van elke box die met deze code wordt afgenomen gaat 10 procent naar Kwiek in de vorm van bijvoorbeeld fruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.