Kunstenaars gezocht voor Kunstroute Heino

HEINO – Een werkgroep van het Dorpshuus in Heino presenteert op zaterdag 28 en zondag 29 mei opnieuw de Kunstroute Heino. Het doel is om een podium te bieden aan professionele en amateurkunstenaars. De organisatie streeft er naar de diversiteit aan kunstvormen bereikbaar te maken voor zowel kunstliefhebbers als het grote publiek. De kunstenaars kunnen op eigen locatie exposeren en in overleg met de werkgroep is het ook mogelijk om een gezamenlijke expositie te organiseren in, of iets buiten het dorp. De deelnamekosten voor de kunstenaars bedragen 30 euro. Voor meer informatie en aanmelding mail voor 1 april naar werkgroepkunstrouteheino@gmail.com (inclusief een afbeelding van eigen werk) .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.