Krachten gebundeld voor vlaggenactie voor Oekraïne

WIJHE/DRACHTEN – Gert Nienhuis uit Wijhe en Albert de Vries uit Drachten zijn een actie gestart om geld in te zamelen voor Giro 555 ten behoeve van Oekraïne. Albert de Vries is eigenaar van een uitgebreide (web)winkel in allerhande leger-, airsoft- en outdoorartikelen in Drachten.

Het begon allemaal toen Gert een vlag van Oekraïne wilde kopen om daarmee uiting te geven aan zijn emotie over het geweld na de Russische inval daar en de vluchtelingenstroom die dat teweeg heeft gebracht. Toen belde hij Albert: “Wat zou je ervan vinden om de winst van de vlaggen af te dragen aan Giro 555?” Albert was gelijk enthousiast, zelfs zo enthousiast dat hij met terugwerkende kracht alle winst op de al verkochte Oekraïnse vlaggen alvast op Giro 555 stortte. Inmiddels is er al een bedrag van ongeveer 860 euro gedoneerd . Zo vonden twee voor elkaar wildvreemde mannen zich in hun gedeelde afschuw over de gebeurtenissen. “Als veel mensen ook een vlag kopen via de website komt er heel veel geld binnen voor giro 555 voor hulp aan Oekraine”, zo stelt Gert. Zie verder staging2.dedump.nl. Het handigst is om ‘vlag Oekraïne’ (en dan enter) op de zoekbalk in te typen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.