Korenbloem in actie voor Oekraïne

RAALTE – De kinderen van groep 5 tot en met 8 van KC de Korenbloem in Raalte voeren op vrijdag 11 maart actie voor Oekraïne. Van 11.30 tot 12.30 uur is er een speciale markt. De opbrengst is voor Stichting Salland voor Oekraïne.

Alle ouders, verzorgers, oma’s, opa’s, buren, familie en vrienden zijn welkom. Aan hen wordt gevraagd om kleingeld mee te nemen. Er wordt gezorgd voor zelf gebakken lekkers en koffie, thee en ranja. Verder kunnen de bezoekers geschminkt worden; staat er een grabbelton; is er een veiling; zijn er zelfgemaakte sieraden verkrijgbaar en is er een kleedjesmarkt. De actiedag wordt onder andere ondersteund door Sportcentrum Tijenraan; Lemonade food & drinks; De Haenehof; Laurel’s Pannenkoekenhuis en Annie Schulten Lederwaren. Wellicht volgen er nog meer bedrijven. Op de facebookpagina van KC de Korenbloem kan iedereen bovendien alvast bieden op verschillende kavels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.