Kinderopvangorganisatie ’t Schanebroekkie ook in Raalte-Noord

RAALTE/LUTTENBERG – Kinderopvangorganisatie ’t Schanebroekkie opent tussen medio mei en begin juni een nieuw kinderdagverblijf in Raalte-Noord. De locatie is de Vrieswijk 7 op de Sallandse Poort, vlakbij Kuispunt Bos. De organisatie heeft al locaties in Luttenberg en Oudleusen.

Op de locatie in Raalte is er plek voor 64 kinderen tussen de 0 en 4 jaar per dag, verdeeld over vier groepen. Directeur André Bennink heeft zin in de opening van de nieuwe locatie en ziet dat ook met name Raalte-Noord snakt naar meer opvangplekken. “Deze horizontale opzet van de opvang in combinatie met onze ruime openingstijden van 6.30 uur tot 19.00 uur en tegen het laagst mogelijke uurtarief zal voor vele ouders een welkome aanvulling zijn in Raalte. Het kinderdagverblijf is verdeeld over twee verdiepingen met elk twee groepen van zestien kinderen. De elf slaapkamers/buitenslaapplekken en babyslaapwiegjes bieden plaats om 48 kinderen te laten slapen en zo hun nodige rust te geven.”
Ouders die gebruik willen maken van de nieuwe plek moeten snel zijn, want de inschrijving is al geopend. Bennink: “Inschrijven is al mogelijk via staging2.schanebroekkie.nl. Vele ouders hebben zich al ingeschreven bij onze organisatie voor een opvangplek vanaf mei dit jaar. We verwachten dat we ook in Raalte snel tegen wachtlijsten aanlopen, dus wacht vooral niet te lang.”

Thuis voelen

Met vestigingen in Luttenberg (Kindercentrum ’t Schanebroekkie) en Oudleusen (Kindercentrum Oudleusen) is ’t Schanebroekkie een kleinschalige kinderopvang voor kinderen uit Luttenberg, Lemelerveld, Lemele, Hellendoorn, Raalte, Oudleusen, Ommen, Dalfsen en Nieuwleusen. Bennink: “Optimale zorg, aandacht, liefde en veiligheid zijn erg belangrijk voor ons. Een kind mag zichzelf zijn en kan zich optimaal ontwikkelen binnen onze organisatie. Ze zijn een aanvulling op de opvoeding waarbij de belangen en behoeften van het kind centraal staan. Kinderopvangorganisatie ’t Schanebroekkie streeft naar een plek waar elk kind zich thuis voelt.”

Voor meer informatie neem contact op via 0572-360367 of mail naar info@schanebroekkie.nl.

Vacatures

Met de opening van de nieuwe locatie, is voor ’t Schanebroekkie ook de zoektocht naar nieuw personeel begonnen. Geïnteresseerden kunnen een sollicitatiebrief met CV sturen naar a.bennink@schanebroekkie.nl of per post naar Kinderopvang ’t Schanebroekkie BV t.a.v. A. Bennink, Schanebroeksweg 4, 8101RJ in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.