Kinderen welkom om te helpen bij paddenpoel

WIJHE – IVN-afdeling de Grutto opent op zaterdag 19 maart de nieuw gegraven paddenpoel in Wijhe. Al heel veel jaren zetten vrijwilligers padden over de weg als ze hun eieren willen afzetten in de wetering. Desondanks verongelukken er nog veel padden. Met ingang van dit jaar hoeven de padden de weg niet meer over, maar worden ze nog wel in emmers gevangen en naar de nieuwe paddenpoel gebracht. Na een paar jaar zullen de padden de weg naar deze paddenpoel zelf kunnen vinden en hoeven ze niet meer geholpen te worden. Kinderen mogen komende zaterdag helpen bij het overzetten van de padden naar deze paddenpoel. Verzamelen om 8.45 uur bij Onder de Gelder bij de kruising met de Raalterweg. Lijkt het je leuk om te komen helpen? Meld je dan uiterlijk 18 maart aan bij Hanne Muskee, paddentrekwijhe@gmail.com of mob. 06-48921747

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.