Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte presenteert op zondag 27 maart weer een Kijk- en Doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen. Daarnaast zijn er die dag tweedehands paardenspullen te koop.

Om 13.30 uur bestaat er gelegenheid om te helpen bij het voeren van de paarden. De bezoekers kunnen zelf appels, brood of wortels meenemen. Ook is er wat lekkers voor de dieren te koop. Voor de bezoekers is er koffie met wat lekkers en een warme hap. De gehele opbrengst van de dag is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ’t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. Daar wordt die dag ook meer uitleg over gegeven. ’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

staging2.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.