Joop van den Enk neemt stokje Barbara Jansen bij Doorpakken Salland over

RAALTE – Barbara Jansen neemt afscheid van Doorpakken Salland. Zij was ruim drie jaar kartrekker van deze stichting die initiatieven aanjaagt in Salland. Joop van den Enk neemt het stokje over.

Het succes van de Sallandse vlag, de Compostbrigade, een Sallands platform, het Vrijheidsconcert van Hans Groen, de Nachtwacht van het Klompenatelier en de Ridders van Ramelo is mede uit de enthousiaste handen gekomen van het team van Doorpakken Salland. Barbara: “Vooral de Sallandse Vlag en De Compostbrigade zitten in mijn hart. Maar ik ben iedereen dankbaar die op een of andere manier verbonden is geweest met Doorpakken. Samen hebben we ons ingezet voor de leefbaarheid. En hoewel ik stop bij Doorpakken Salland, stop ik niet met mijn inzet voor de regio. Ik werk momenteel aan een digitaal transitieplan bijvoorbeeld en laat zeker nog van me horen.”
Joop van den Enk is al van begin af aan betrokken bij de stichting, waardoor hij alle projecten van dichtbij gezien en meegemaakt heeft. De kartrekkersrol van Barbara neemt hij dan ook over. “Ik kom graag in contact met mensen met een goed idee. Dan verkennen we samen waar Doorpakken kracht kan toevoegen. Alle ideeën zijn welkom, als het maar ten goede komt van de regio.”
Het bestuur krijgt versterking van Gerard van Vilsteren. Samen met Erik Blom en Esther Stroot is dat nu op volle kracht. Daarmee gaat de club een andere koers varen, maar verliest zij geen ervaren capaciteit. Het secretariaat en de verzorging van social media komt in handen van Sayen Runge en Ilse Valk-Broekman.
Bel met Doorpakken Salland en meld jouw idee aan: tel: 06-53 71 83 24 of kijk online op staging2.doorpakkensalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.