Jaarvergadering Plaatselijk Belang Lemele

LEMELE – Plaatselijk Belang Lemele nodigt alle inwoners van Lemele uit om op 21 maart de jaarvergadering bij te wonen in Zaal Dijk.

Tijdens deze vergadering wordt in het kort uitgelegd wat Plaatselijk Belang doet en enkele dorpsgenoten vertellen over de initiatieven die reeds gerealiseerd zijn. Daarna worden de bouwstenen opgehaald voor het DorpsAmbitiePlan, een kompas voor de toekomst die ook richting de gemeente gebruikt wordt. Dit gebeurt met behulp van vijf thematafels, waaraan men in drie rondes kan aanschuiven.
Na deze avond wordt er samen met het bureau AnnoNu het DorpsAmbitiePlan Lemele geschreven. Iedereen krijgt de kans hierop te reageren (ook degenen die niet aanwezig kunnen zijn). Belangstellenden die mee willen denken over de ingrediënten voor het DorpsAmbitiePlan zijn van harte welkom in Zaal Dijk, de vergadering begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.