Hulp bij belastingaangifte voor ouderen in gemeente Raalte

REGIO – De blauwe brief is weer in de brievenbus gevallen met de uitnodiging om de inkomstenbelasting aan te geven. Leden van een ouderenbond (of zij die dat willen worden) in de gemeente Raalte kunnen weer een beroep doen op een belastinginvuller van de KBO-Pcob in hun woonplaats. Op verzoek komt er iemand aan huis om te helpen bij de aangifte. Dat is ook mogelijk als de oudere geen DigiD heeft. Dan wordt er een machtigingscode aangevraagd bij de belastingdienst. Ook wordt bekeken of het huishouden recht heeft op huur-of zorgtoeslag. Er wordt een vergoeding gevraagd van ongeveer 12 euro.
Neem contact op met het bestuur van de plaatselijke ouderenbond of met Gerard Antonissen ,coördinator voor Heino, tel. 0572 392501, e-mail: jgantonissen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.