‘Haar naam is Barbra!’ bij Podium Heino

HEINO – Zangeres Janke Dekker en pianist Eelco Menkveld verzorgen op zaterdag 19 maart het concertprogramma ‘Haar naam is Barbra’ in Podium Heino. Centraal staat het werk van Barbra Streisand. Aanvang is om 20.30 uur.

In dit theaterconcert zingt Janke niet alleen evergreens zoals ‘People’, ‘Happy Days Are Here Again’,’The Way We Were’ en ‘Papa Can You Hear Me’, maar ook onbekendere pareltjes. In 1987 maakte Janke haar debuut als de eerste Evita in het Koninklijk Theater Carré. Daarna speelde ze in grote producties als Mata Hari, Anatevka, Carmen en nog veel meer. Voor haar rol in The Hired Man werd ze in 2001 genomineerd voor een Musical Award. Niet alleen in grote producties heeft Janke Dekker succes, maar ook in kleinere muziektheaterproducties vindt ze haar plek.
Eelco Menkveld speelt piano en gitaar in het theater. Hij werkte als toetsenist en dirigent voor verschillende musicals. Nu componeert hij kleinkunst- en filmmuziek.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via staging2.theaterpodiumheino.nl.

Foto: Wim Lanser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.