‘Gouden single’ voor videoclip ‘De Stratenmaker’

RAALTE – Stratenmakersbedrijf Klink-Nijland heeft een ‘gouden single’ cadeau gekregen voor de videoclip bij het lied ‘De Stratenmaker’. Binnen vijf weken tijd is de videoclip namelijk honderdduizend keer bekeken. De gouden single heeft geen officiële status. Het ging om een cadeau van pr-man Gerben Derks, ter ere van het 25-jarig bestaan van het bedrijf.

Het nummer van de band Doppen’s Textiel werd uitgebracht in verband met dat jubileum. Dit met als doel om het beroep, maar ook de medewerkers van het bedrijf eens in het zonnetje te zetten. Het idee hiervoor kwam van Gerben, die alle communicatie regelde in de aanloop naar de viering van het jubileum. In de clip figureren medewerkers van Klink-Nijland. Gerben hield de statistieken bij van diverse kanalen waar de clip op te zien is. De grens van 100.000 views werd behaald in de week waarin het bedrijf haar jubileumfeest vierde. Gerben: “Dit was net voordat we het jubileumfeest op 5 maart zouden vieren. Hoe leuk is het dan om tijdens het feest een gouden plaat te kunnen overhandigen?”
Het nummer met de clip is te vinden op YouTube.

Foto: Mede eigenaar van Klink-Nijland, Roland Koerhuis, houdt de gouden single omhoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.