Fitness Heeten breidt openingstijden uit

HEETEN – Fitness Heeten, onderdeel van Sporthal Heeten, heeft sinds kort haar sportmogelijkheden uitgebreid. Door plaatsing van een nieuw onbemand deursysteem kunnen leden nu dagelijks tussen 7.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds sporten. Dit met uitzondering van dinsdagochtend, dan is men vanaf 8.00 uur ’s ochtends welkom.

Bij aanmelding voor onbemand sporten, krijgt de deelnemer bij inschrijving een druppel, waarmee hij/zij zelfstandig de sporthal en fitness kan betreden. Ria Kruiper, beheerder van de Sporthal, is blij met het nieuwe systeem: “ In het kader van gezonde leefstijl is dit een mooie aanvulling op ons aanbod in de Sporthal Heeten.”
Ook Kerstin Nijenkamp, hoofd Fitness Heeten, en haar team van instructeurs zijn enthousiast; “Door dit systeem kunnen wij meer uren fitness aanbieden. Wij maken voor ieder lid een schema en dat kan op afroep bijgesteld worden door één van onze instructeurs. Zo kunnen wij ons blijven focussen op een stukje persoonlijke begeleiding aan leden die dit op prijs stellen, en op de groepslessen.”

Gratis proefles

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen bij Fitness Heeten. Voor het meedoen aan een gratis groepsles moeten ze zich wel van tevoren aanmelden via sporthalheeten@hotmail.com of via tel. 0572 381706 (op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur en op maandag en woensdag bovendien ook tussen 19.00 en 21.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.