FilmHuisRaalte met Parasite

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 25 maart de film ‘Parasite’ in het Annahuis in Raalte. Het verhaal van deze Zuid-Koreaanse film (die onder andere de Oscar won voor beste film) handelt over de werkloze Ki-taek en zijn gezin. Zij leven een arm bestaan in een krappe woning. Dat verandert als ze in contact komen met de rijke familie Park. Het gezin infiltreert vervolgens geleidelijk aan op alle mogelijke manieren in het dagelijks bestaan van de familie Park en heeft daarbij geen moeite met een paar leugens om (eigen) bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.
Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te bestellen via staging2.filmhuisraalte.nl. Daar is ook informatie te vinden over de films die vertoond worden op 8 en 22 april en op 6 en 20 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.