Familie Logtenberg neemt afscheid

BOERHAAR – De familie Logtenberg neemt op donderdag 31 maart na bijna honderd jaar afscheid van haar bedrijf op de Boerhaar. Met ingang van 1 april 2022 zijn Niek Haarman en Lotte Duteweert de nieuwe eigenaren van het horecabedrijf. Zij zetten het bedrijf voort onder dezelfde naam en met dezelfde visie en bedrijfsvoering. “We hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit en de sfeer in ere zal worden gehouden”, zo laat de familie Logtenberg weten. “Als dank voor de mooie jaren met prachtige feesten en bijeenkomsten nodigen wij u uit voor een hapje en een drankje op donderdag 31 maart 2022. U bent van harte welkom van 19.30 tot 22.30 uur. Er is dan gelegenheid om met ons herinneringen op te halen en tevens de mogelijkheid om kennis te maken met Niek en Lotte. Graag tot dan!”

staging2.delogtenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.