Expositie Queens & Crooks in Erik Neimeijer Gallery in Nijverdal

NIJVERDAL – De Erik Neimeijer Gallery in Nijverdal presenteert vanaf vrijdag 18 maart een gastexpositie van Klokhuis-presentatrice Dolores Leeuwin en Kelly van Rossum uit Nieuw Heeten. Onder de noemer ‘Queens & Crooks’ laat Dolores getekende portretten zien en Kelly neon-kunst. De expositie duurt tot 22 april.

“Het is onwijs leuk om te werken met Leeuwin en van Rossum, ons pand is bijna te klein voor de positieve energie die zij meebrengen”, vertelt Maartje de Vries, samen met haar partner Erik Neimeijer, galeriehouder in Nijverdal.
Dolores Leeuwin is bekend als presentatrice van onder andere het Klokhuis. Tevens is zij actrice en weet zij als spreker mensen aan het denken en in beweging te krijgen. In coronatijd ontdekte zij haar talent voor tekenen en ging aan de slag met houtskool, ecoline en verf. In haar portretserie ‘Queens’ neemt ze de bezoekers mee naar haar kijk op actuele thema’s.
Kelly van Rossum ontdekte tijdens een reis door Nieuw Zeeland Light-art en vervolgens ontvouwde zich binnen een maand het plan voor haar Oplichterspraktijk. Naast het vrije werk, dat als speels in ontwerp en uitvoering omschreven kan worden, creëert zij Oplichters in opdracht. Voor haar expositie Crooks werkt zij samen met Leeuwin en Neimeijer.

De Erik Neimeijer Gallery is geopend op vrijdag en zaterdag en is te vinden aan de Willem-Alexanderstaat 2K in Nijverdal. De entree is gratis. Voor meer informatie bel 06-81474616 of zie staging2.erikneimeijer.net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.