Drukke week in het Hoftheater

Met Roué Verveer, Def Americans, The Bentley’s, Sterrin Smalbrugge en Helligen Hendrik

RAALTE – Cabaret met Roué Verveer; muziek van Johnny Cash door de Def Americans; een ode aan de muziek van de jaren ’50 en ’60 door The Bentley’s & The Bendella’s; op reis door de wereld van de reptielen met Sterrin Smalbrugge en tenslotte de grappige tirades van Helligen Hendrik. Zo ziet de komende week eruit in het Hoftheater.

Cabaretier Roué Verveer is op donderdag 17 maart te gast in het theater in Raalte. Hij behoort al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Roué brengt alweer zijn negende avondvullende cabaretshow ‘Zo goed als nieuw’ op de planken. Weer vol met humor en zelfspot. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 24 euro.
Op vrijdag 18 maart volgt een optreden van Def Americans. De band brengt het concertprogramma ‘A Hundred Highways’. Wederom een concert met het beste van Johnny Cash. Hiermee viert de band haar 12,5-jarig bestaan. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro.
The Bentleys & The Bendellas brengen op zaterdag 19 maart hun concertprogramma ‘The Ladies of the 50’s & 60’s’ op de planen. Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde, en terug. Maar waar waren eigenlijk de meisjes in dat verhaal? In de nieuwe muziekvoorstelling brengen The Bentleys een ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s; met swingende dansnummers, maar ook met liefde en romantiek. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23,50 euro.

Reptielen

Sterrin Smalbrugge neemt op zondag 20 maart iedereen mee op avontuur door de wereld van de reptielen. De bezoekers ontmoeten een aantal van Sterrins vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuzeschildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Voor iedereen vanaf 7 jaar. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 17 euro.
Helligen Hendrik staat op woensdag 23 maart op de planken van het Hoftheater met zijn voorstelling ‘Wen d’r mar an’. Daarin geeft hij zijn visie op de coronacrisis. Van toiletpapier hamsteren tot de anderhalve meter samenleving. Van lockdowns naar balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert, recenseert en fileert. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro.

Tickets bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.000 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa is enkel mogelijk op afspraak. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Roué Verveer. Foto: Raul Neijhorst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.