De Staat en Di-rect ook naar Dauwpop

NIJVERDAL – Voor het eerst in haar geschiedenis is Dauwpop dit jaar een tweedaags festival. Voor zowel de uitverkochte eerste dag op 26 mei als voor de tweede dag, 27 mei, waar nog wel kaarten voor verkrijgbaar zijn, zijn weer verse namen aan de line-up toegevoegd.

Op de al uitverkochte Hemelvaartsdag (26 mei) komen Sports Team, Pip Blom, Meskerem Mees, Pist Idiots, Gotu Jim, Outsiders en Tramhaus bij op de line-up die al bestond uit onder meer Waterboys, Wolfmother, Kensington, S10, Chef’Special, Son Mieux, Bökkers, Antoon, Pronk en Typhoon.
Op vrijdag 27 mei zijn De Staat, Di-rect, Prins S En De Geit, Fokke Simons, Cloudsurfers, Pom en Beachdog, de nieuwe band van David Achter de Molen van John Coffey, aan het affiche toegevoegd, waarop onder andere Editors, Meau, Balthazar, Weval, Eefje de Visser, Kris Kross Amsterdam, Rondé, Claw Boys Claw, Moss en Hang Youth al prijken.
De volledige line-up die tot nu toe bekend is voor beide dagen is te vinden op Dauwpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.