De Flierefluiter breidt uit!

(Advertorial)

RAALTE – Het jaar begint goed voor De Flierefluiter. Afgelopen week is het bedrijf weer uitgeroepen tot het allerleukste uitje van Overijssel namens de ANWB.

Eigenaar Erwin Pronk vertelt lachend: “Uiteraard zijn we hier heel blij mee, dit is een bekroning op het harde werk van het hele team. Ook dit jaar gaan we er alles aan doen om een ‘dagje uit’ nóg leuker te maken. Zo staan er leuke vernieuwingen op het programma en breiden we onze horeca uit om onze gasten nog beter te kunnen bedienen.”

Personeel gezocht

Om dit te bereiken zoekt De Flierefluiter extra mensen voor de vernieuwde horeca. “Wij zijn op zoek naar scholieren en studenten vanaf 17 jaar die graag in de weekenden en vakanties willen werken. Dit is één van de allerleukste horeca-banen, want je krijgt hier niet alleen de ruimte om jezelf te ontwikkelen, je werkt ook nog eens overdag, zodat je ’s avonds uit kunt met vrienden. Wat wij hier veel zien in het team is dat er echte vriendschappen worden opgebouwd. De scholieren en studenten die er nu werken, zoeken elkaar regelmatig op na het werk en dat vind ik prachtig om te zien”, aldus Erwin.
Als je interesse hebt, kijk dan op de website van De Flierefluiter: staging2.flierefluiterraalte.nl. Hier vind je meer informatie over het werken bij De Flierefluiter en jouw toekomstige collega’s hebben een leuke film gemaakt over de werkzaamheden in de keuken. Checken dus!

staging2.flierefluiterraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.