D66-Tweede Kamerleden maandag op bezoek in Den Nul

OLST/WIJHE/DEN NUL – Romke de Jong en Tjeerd de Groot, Tweede Kamerleden namens D66, brengen maandag een bezoek aan het Infocentrum IJssel Den Nul. Ze gaan hier in gesprek met onder andere Anton Kleine Schaars van Stichting Noordmanshoek, D66 Olst-Wijhe Lijsttrekker Rimmert Brandsma en Leon Ripperda van Zuivel van SalLand.

De Jong en de Groot hebben het afgelopen jaar samen met afdelingen door het hele land gezocht naar uitdagingen en oplossingen in de regio. Rimmert Brandsma heeft deelgenomen aan deze zoektocht. Toen de vraag kwam waar Tjeerd en Romke absoluut moesten langskomen, heeft hij Olst-Wijhe naar voren gebracht: “We hebben hier zo veel goede voorbeelden, van Noordmanshoek tot de Zuivel van SalLand.”
Tjeerd de Groot en Romke de Jong gaan het liefst met zo veel mogelijk mensen het gesprek aan. Hierom is iedereen uitgenodigd voor dit bezoek. Dit zal maandag 14 maart plaatsvinden bij het Infocentrum in Den Nul. De inloop start om 15.30 uur en het programma duurt tot ongeveer 17.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.