Compostactie SC Overwetering

OLST – SC Overwetering houdt ook dit jaar weer een compostactie. Iedereen kan compost, potgrond en (kip- of koe-)mestkorrels bestellen. Op zaterdag 26 maart worden de bestellingen aan huis bezorgd. Aangezien betaling vooraf plaatsvindt, is het niet nodig om daarvoor thuis te zijn. Bestellen kan via internet: bestellen.overwetering.nl; e-mail: compostactie@overwetering.nl of tel. (of Whatsapp) 06-22739662 (Gerrit Krijt) of 06-25335767 (Marcel Nijboer). Bij bestellingen via mail/telefoon het bedrag vooraf overboeken op IBAN NL04RABO0139298967 t.n.v. Sc. Overwetering te Olst, met vermelding van Compostactie, straatnaam en nummer. Als u wilt dat SC Overwetering de bestelling op een bepaalde plek bezorgt, dan kunt u dit aangeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.