Carolien Jonkman: Eigen kracht en macht

Met de invasie in Oekraïne lijkt corona opeens van de aardbodem verdwenen. Veel sterkte voor alle betrokkenen. Dit kan ook weer grote gevolgen hebben: gasprijzen gaan omhoog, elektriciteit wordt onbetaalbaar, supermarktprijzen gaan door het dak, huizen zijn onbetaalbaar en auto rijden kan schaars worden. Ook met alle berichtgevingen over de oorlog, weet niemand wat nu waar is of niet. Het lijkt een politiek, economisch spel, waarbij wij niet precies weten wie er aan welke touwtjes aan het trekken is. Deze informatie veel volgen, geeft een bezorgd gevoel. Wij burgers zijn echter zeer krachtig en machtig. Er zijn opnieuw protesten en meditaties om licht te brengen en steeds meer vanuit rust en kalmte.

Lees je vanuit verschillende kanalen in, maar laat deze informatie dus niet teveel in je hoofd. Denk na over wat je wilt doen en hoe als er bijvoorbeeld voeding of gas, elektriciteit/ gas/ benzine wegvalt. Ons menselijk lichaam en unieke energiesysteem is een wonderbaarlijk zelfregulerend systeem dat altijd op zoek is naar evenwicht om ons gezond te houden. Je hebt de regie daartoe. Richt je op fijne zaken. Ziekte en aandoeningen zijn grote mogelijkheden om gezond te blijven. Het is een natuurlijke manier om je immuunsysteem te versterken. Veel mensen hebben griepverschijnselen, waardoor het immuunsysteem steeds veranderd en bekrachtigd wordt om muterende ziekteverwekkers te overwinnen.

Steeds meer lijken we mensen vrij van afhankelijkheid van autoriteiten en chemische middelen van buitenaf en gaan we naar zelfregie vanuit jouw unieke Zelf. Daar help ik jou graag bij. Bijvoorbeeld met betrekking tot onze voeding. Wat is goede voeding? Schijf van 5, voedingssupplementen, superfoods e.a.. Dus eerst vanuit het eten. Al dik tien jaar ken ik nu ook de kracht van niet-eten. Langdurig niet-eten dwingt het lichaam niet alleen energie te halen uit de eigen voorraden glucose en vet (dus ga je meer naar je natuurlijke gewicht), maar breekt ook een groot deel van je oude witte bloedcellen af.

Tijdens en na elke niet-eten periode merk ik dat mijn immuunsysteemcellen vernieuwd zijn. Niet-eten geeft een soort van toestemming aan stamcellen om te beginnen met het verspreiden en opbouwen van het hele systeem. Zo maak je jezelf steeds sterker. Begonnen met intermittend vasten, dus van 12 tot 20 uur eten en andere uren de spijsvertering rust geven, sapdagen. Daarna alleen een dagje water en thee en nu vaker een aantal dagen dat ik zelfs niet eet en drink. Niet drinken en niet eten is belangrijk onder goede begeleiding, totdat je jezelf daarin kent en je eigen kracht sneller en gemakkelijker kan pakken. Ieder mens wordt door alle omstandigheden gevraagd creatief te zijn en steeds meer in eigen macht en kracht.

Reageer gerust; Info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.