‘Captain Nova’ en ‘Respect’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 25 maart weer twee films in het Holstohus. Het programma begint om 18.30 uur met de Nederlandse familiefilm ‘Captain Nova’; om 20.30 uur volgt de muzikale biopic ‘Respect’.

Het verhaal van Captain Nova begint in 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat de ervaren gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden, is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als 12-jarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas om alsnog de wereld te redden? De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een kaartje kost 3 euro.
Respect vertelt het verhaal van de legendarische zangeres Aretha Franklin (1942-2018). Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklin’s carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong totdat ze een internationale superster werd. De entree bedraagt 7,50 euro (leden van het Nut 5,50 euro).

Kaarten voor de films zijn verkrijgbaar via staging2.nutolstdeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.