Camperverhuur nieuw avontuur voor autobedrijf Van Gurp in Wijhe

WIJHE – Autobedrijf Van Gurp in Wijhe stort zich op een nieuw avontuur: de verhuur van luxe campers. “De liefde voor de camper wil ik graag delen”, vertelt trotse eigenaar Eric van Gurp.

De coronacrisis maakt één ding duidelijk: een vakantie loopt tegenwoordig vaak anders dan gehoopt. Hoe fijn is het als je dan helemaal je eigen plan kunt trekken? Met dat idee begint eigenaar Eric van Gurp met de verhuur van twee luxe, zo goed als nieuwe vierpersoons campers. Het is een nieuw avontuur voor het universele autobedrijf Van Gurp aan de industrieweg in Wijhe. Het autobedrijf, begonnen in 1987, doet al lang niet meer enkel de reparatie en verkoop van auto’s en bestelwagens. Inmiddels is de garage óók een begrip in Salland als het gaat om het onderhoud van caravans en campers.
Nu auto’s steeds moderner worden en de elektrische wagens een vlucht nemen, verandert ook het werk in de garage. “Ons bedrijf is altijd al in beweging”, vertelt Van Gurp. “Van taxi’s tot de autowasstraat en de benzinepomp. En nu is het tijd voor weer een nieuwe stap: de camperverhuur. Er zitten zoveel voordelen aan een camper. Je bent niet meer afhankelijk van een ander, dat is heerlijk.” Zelf gaat hij jaarlijks met een camper op stap. Hij bouwt zelfs aan zijn eigen camperavontuur. Van Gurp lachend: “Al tien jaar ben ik bezig met de bouw van mijn eigen camper.”

Volledig uitgerust

Zijn liefde voor het huis op wielen wil hij nu graag delen met anderen. Hij heeft twee campers aangeschaft voor de verhuur. Het gaat om een integraal-camper (Knaus, bouwjaar 2021) en een half-integraal-camper (Carado, 2018). “Beide campers zijn volledig uitgerust. Van een fietsendrager tot servies, alles zit erbij. Alleen even het beddengoed en je pyjama mee en gaan met die banaan.”
Door de coronacrisis zijn campers erg populair geworden. Niet alleen de verhuur, ook de verkoop gaat door het dak. De garagehouder wil nieuwe camperaars wel op het hart drukken eerst een camper te huren voordat je er één koopt. “Kijk ook naar de kosten voor verzekering, stalling en onderhoud van een camper. Huren is dan soms een betere optie.”

In de campers is ruimte voor maximaal vier personen. Ze zijn te huur vanaf 1150 euro per week. Kijk voor meer informatie, foto’s en beschikbaarheid op staging2.autobedrijf-vangurp.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.