Bijeenkomst in teken van toekomst Hart van de Boskamp

BOSKAMP – De toekomstige inrichting van het hart van de Boskamp staat op zaterdag 5 maart centraal tijdens een speciale themadag. De start van de bijeenkomst is in de Sint-Willibrordkerk. De nadere locatie(s) volgt/volgen nog. Alle inwoners zijn vanaf 10.30 uur welkom om mee te denken. De bijeenkomst duurt tot 14.30 uur en is inclusief lunch.

Nieuwe woningen in het hart van de Boskamp? Nieuwe ontmoetingsplekken in de kerk? Betaalbare woningen voor jong of oud óf jong en oud? Speelplekken voor jonge kinderen? Dure en luxe woningen? Een plek om honden uit te laten én te spelen? En als er nieuwe woningen komen in het hart van Boskamp, wie zouden daar dan moeten wonen? Wie investeert er straks in Boskamp? Zijn dat misschien ook de Boskampenaren zelf? Allemaal vragen die aan de orde komen. De bijeenkomst is een initiatief van Hart van de Boskamp, een samenwerking tussen Belangengroep Beter Boskamp, de werkgroep Wonen Jong en Oud en de gemeente Olst-Wijhe.
Er is een sessie waarin ‘Stadtego’ wordt gespeeld en waarin samen wordt nagedacht over de ruimtelijke wensen en mogelijkheden van de Boskamp. In een creatieve workshop wordt al schilderend en fotograferend het gevoel van de Boskamp samengevat. Met een kernwaardenspel wordt gebrainstormd over wat inwoners belangrijk vinden voor de toekomst van de Boskamp. Daarnaast is er een sessie waarin op inspirerende wijze verteld wordt over verschillende woonzorgvormen. Tot slot wordt, onder begeleiding van een architecte, gesproken over of en hoe woningen voor jongere en oudere huishoudens kunnen worden gecombineerd.
Kijk voor het programma en meer informatie op staging2.beyondnow.nl/boskamp. Daar kun je je ook opgeven voor de verschillende sessies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.