Beweegbingo in de Noaber

RAALTE – In samenwerking met wijkcentrum De Noaber en buurtsportcoaches Tom Bloo en Wilma Mars presenteert Dag!enDoen!Raalte op dinsdag 29 maart weer een Dag!enDoen!café in wijkcentrum de Noaber in Raalte. Op het programma staat onder andere een zogenaamde beweegbingo.

De middag duurt van 14.00 tot 15.30 uur en start met een kop koffie of thee. Daarna wordt er uitleg gegeven over Dag!enDoen!Raalte en worden mensen die dit willen geholpen met het downloaden van de gratis app op hun telefoon. Het tweede deel van de middag staat in het teken van de beweegbingo.
Wijkcentrum De Noaber is te vinden aan de Landrechtweg 10 in Raalte. Toegang is gratis en opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom. Heeft u nog vragen, vindt u het spannend om alleen te komen of heeft u geen vervoer? Mail dan naar dagendoenraalte@wijz.nu of kom op dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur naar het inloopspreekuur in de bibliotheek Raalte, balie Vrijwilligerspunt. Zie verder staging2.dagendoen-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.