Beaphar steekt leden SMHC in het nieuw

RAALTE – Beaphar heeft alle leden van SMHC in Raalte in het nieuw gestoken. Ze kregen allemaal nieuwe en uniforme wedstrijdkleding aangeboden.

Na een intensieve zoektocht kwam de sponsorcommissie van de hockeyclub in contact met Daan Aa van het Raalter familiebedrijf Beaphar. Het bedrijf is nu officieel de komende vijf jaar hoofdsponsor van SMHC. Na de ondertekening van de sponsorovereenkomst werd in nauwe samenwerking met sponsoren Deventrade en Intersport Bols de nieuwe kledinglijn vormgeven. “Met hen hebben we een tenue kunnen ontwikkelen dat voldoet aan al onze wensen, zowel sportief als ook qua uitstraling”, zo laat SMHC weten. “We zijn dan ook ontzettend trots, blij en dankbaar dat we met deze uniforme kledinglijn de uitstraling en het clubgevoel van SMHC Raalte mogen versterken.”
Iedereen vanaf 5,5 jaar is welkom om een paar keer mee te trainen. Kijk voor meer info op staging2.smhc.nl of mail even naar jongstejeugd@smhc.nl. Een hockeystick kun je altijd even lenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.