Actiedag Korenbloem levert bijna 6.000 euro op voor Oekraïne

RAALTE – De actiedag van Kindcentrum de Korenbloem in Raalte voor Stichting Salland voor Oekraïne heeft afgelopen vrijdag bijna 6.000 euro opgebracht. En dat is nog niet de definitieve opbrengst, want er druppelt nog steeds geld binnen. De belangstelling was groot. De organisatie verwacht dat enkele honderden mensen een kijkje kwamen nemen (en de portemonnee trokken). De dag was georganiseerd door leerkrachten Kira Overmars en Stephanie van Uden, samen met de rest van het team en de kinderen. Er was van alles te doen. Van een kleedjesmarkt tot een veiling, van schminken tot nagellakken, van een sponsorloop tot een statiegeldactie, van een rad van fortuin tot optredens. Diverse bedrijven ondersteunden de actiedag. “De kinderen hebben van alles bedacht waarmee ze geld konden inzamelen”, vertelt Kira. “Fantastisch dat het zoveel geld heeft opgebracht! We hopen het bedrag eind deze week te overhandigen.” Foto: Annet van Raalten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.