3Koteboebo in Deventer Schouwburg

LETTELE/DEVENTER – 3Koteboebo treedt op zaterdag 2 april op in de Deventer Schouwburg. Het Lettelse cabaretgezelschap, bestaande uit Hans Kolkman, Mark te Boekhorst en Wilco Boksebeld, presenteert dan de show ‘Noe mo’j oppass’n’.

Dat programma ging in februari 2020 al in première in het Hoftheater. De titel van het programma leek haast profetisch toen kort daarna corona voor een noodgedwongen pauze zorgde. Vele voorstellingen moesten worden uitgesteld, opnieuw ingepland en wederom uitgesteld totdat theaters, artiesten en publiek er moe van werden. In oktober 2021 begonnen de mannen met frisse moed aan het nieuwe seizoen, maar toen volgden weer nieuwe maatregelen. Nu lijkt het allemaal weer te kunnen beginnen. “Alleen moeten we het publiek weer met de neuzen richting de theaters zien te krijgen.”
Op 2 april staat het gezelschap in de grote zaal van de Deventer Schouwburg. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 21,50 euro (exclusief boekingskosten). Zie verder deventerschouwburg.nl. Ook zijn er nog kaarten voor de voorstellingen in Oldenzaal (12 maart) en Doetinchem (19 maart). De speellijst met nog meer datums is te vinden op: staging2.3Koteboebo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.