Zwarte Cross presenteert eerste namen

HENGELO (GLD) – De Zwarte Cross heeft de eerste serie namen voor de komende editie aangekondigd. Onder andere Dropkick Murphys, De Jeugd van Tegenwoordig, Danny Vera, Bram Krikke en Pronk treden op tijdens het festival. Het festival, dat dit jaar moet plaatsvinden van 14 tot en met 17 juli, hanteert dit jaar de slogan ‘Welkom Thuus’.

De komende editie betekent het afscheid van festivalmascotte/’directrice’ Tante Rikie. “Samen met duizenden gelijkgestemden rennen Zwarte Crossers in 2022 nog één laatste maal in de open armen van de afzwaaiende mater familias, godin en bedenker van de Achterhoekse oerknal: Tante Rikie”, zo meldt de organisatie. “In haar Tuin der Lusten, die Zwarte Cross-bezoekers het gezamenlijke thuus noemen, vindt men in 2022 sappige groene weides tot zover het oog reikt, zalvende klanken die de knalpiep van Eustachius strelen, paradijselijk geurende feromonen en spijzen, een gouden sap dat maar blijft vloeien en ondertussen vliegt iedereen voorbij op een collectieve high van goeien zin.”
Naast de eerder genoemde namen zijn er tijdnes de Zwarte Cross ook optredens/voorstellingen van Cocaïne Hippo, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, Djeckman, Daredevils, Mell & Vintage Future, Man Man Man de Podcast, Het mobiele naaiatelier, YallahYallah Live (NL/SY/MA), Joost Oomen & Kruidkoek, Thijs Kemperink, Donkey Tonk, B.V. Natuur, Splinter, Marco V, DJ Thera, Chris Deluxe, Kenny B, Glenny & Rude Cut Band – Tribute to Gregory Isaacs (SU/NL), Corné van Zeijl, Noah Chorny – Swaypole, Balkan Paradise Orchestra (ES), Hens Solo, The Hillbilly Moonshiners, Antoon, BZB, Blend Mishkin (GR), Dreadzone (GB), Snelle Tatta, Stiff Richards (AU), Temple Fang, Tabanka (CV), Hymn for Her (US), Jetbone (SE) en Heqwerk.
De Zwarte Cross meldt binnenkort met nieuwe namen te komen.

staging2.zwartecross.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.