Zonnebloemvrijwilligster Riet Elshof in de bloemetjes gezet

HEINO – De recentelijk gehouden jaarvergadering van de Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis werd afgesloten met de huldiging van Riet Elshof uit Lierderholthuis. Al 12,5 jaar zet zij zich als vrijwilligster in voor de afdeling. Voorzitster Annemiek Brinkhof overhandigde haar een bloemenruiker en, traditioneel voor een koperen jubileum, het bronzen beeldje ‘De waardering’. Riet heeft zich in deze 12,5 jaar verdienstelijk gemaakt met de lotenverkoop van de Zonnebloemloterij en legde vele bezoekjes af. De Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis viert dit jaar haar 50-jarig jubileum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.