Winterconcert met Luuk Lenders

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk presenteert op zondag 20 februari een winterconcert van folkmuzikant Luuk Lenders. Niet in het amfitheater in Luttenberg, maar in gemeenschapscentrum Elckerlyc. Aanvang is om 14.00 uur.

Lenders brengt een mix van volksmuziek uit onder andere Ierland, de Balkan en Nederland, gecombineerd met eigen composities, improvisaties en verrassende acts. Hij gebruikt daarbij bijzondere fluiten, accordeon, voetenpercussie, mini-mondharmonica, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Hij heeft samengewerkt met nationale en internationale artiesten, waaronder The Dubliners, De Keltische Hobbits, folkband Bezwaren Fanfare en ook met mensen uit de theater-, dans- en studiowereld. Zijn concerten zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht.
Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (inclusief koffie, thee of ranja); kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets via amfitheaterhetlommerrijk.nl.

Luuk Lenders. Foto: Jeroen Rood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.