Wim Daniëls en Woezel & Pip naar Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert de komende dagen twee voorstellingen. Op donderdag 17 februari brengt Wim Daniëls zijn programma ‘Koken met taal’ en op zaterdag 19 februari volgt een kindervoorstelling met Woezel & Pip, die die dag twee keer te zien is.

Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. Op donderdag 17 februari is taalexpert Wim Daniëls de kok. Een taalkok, die laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 21,50 euro.
De schattigste hondjes van Nederland, Woezel & Pip, komen op zaterdag 19 februari naar het Hoftheater met een sing-a-long. Het wordt één groot muzikaal meezingfeest, waarbij de twee samen met hun vriendjes in het publiek de allerleukste club ooit oprichten: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! De voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 2 jaar. De show wordt twee keer opgevoerd; eerst om 11.00 uur en daarna om 15.00 uur. Kaarten kosten 16,50 euro.

Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.000 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa is enkel mogelijk op afspraak. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.