Wielervereniging CRT Raalte sluit seizoen goed af

RAALTE – Hugo Cappon uit Raalte (10) heeft anderhalve week geleden het Nederlands kampioenschap veldrijden in zijn leeftijdscategorie (tot en met 11 jaar) op zijn naam gezet. Hij kwam over de finish met ruim een minuut voorsprong op de rest van het peloton. Hugo is lid van CRT Raalte.

Bo Kramer (11) uit Bathmen, ook CRT-lid, werd na een lange sprint tweede in de categorie tot en met 12 jaar. Het NK vond plaats in Honselerdijk. Door de nodige modder waren de omstandigheden zwaar. CRT is trots op de twee jeugdleden. De vereniging dendert ondertussen door richting het wegseizoen met als een van de hoogtepunten het NK in Nijverdal voor de jeugd in juni.
Nieuwe leden (jong en oud) zijn welkom. Iedereen kan vrijblijvend een keer aanhaken bij de trainingen. Die worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Voor meer informatie zie staging2.crtraalte.nl.

Op de foto Hugo Cappon (links) en Bo Kramer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.