Weekgroep biodanza van start in Wijhe

WIJHE – Marike Pruim van CreaHeart start op zaterdagochtend 19 maart met een weekgroep biodanza voor volwassenen in Wijhe. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. De lessen vinden elke zaterdagochtend plaats in ’t Langhuus aan de Langstraat 29 in Wijhe. Die beginnen telkens om 10.00 uur en duren tot 12.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 9.45 uur. “Biodanza is dansen vanuit je gevoel. Het heeft dan ook niets met pasjes te maken. Alles mag er zijn en je hoeft er geen ritmegevoel voor te hebben. Je beweegt op muziek waarbij je contact maakt met jezelf, met de ander en met het leven”, meldt Marike.
Een losse les kost 17,50 euro; een ’tienrittenkaart’ 140 euro. Voor de eerste kennismakingsles (voor mensen die nog nooit aan biodanza hebben gedaan) wordt 10 euro gevraagd. Ook is het mogelijk om een jaarabonnement te nemen. Zie verder staging2.creaheart.nl/biodanza. Aanmelden kan via creaheart.nl@gmail.com. Meer informatie is te vinden op staging2.creaheart.nl/weekgroep-wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.