VVD Raalte presenteert kandidaten

RAALTE – De VVD Raalte heeft de nieuwe kieslijst bekend gepresenteerd. Zoals eerder al bekend was gemaakt is Alexander Kreule uit Raalte de lijsttrekker. De lijst bevat maar liefst 29 namen. De partij heeft nu drie zetels in de gemeenteraad van Raalte.

Raadslid Emiel Gerner keert niet terug. Hij staat als twaalfde op de lijst. Gerner vindt het na acht jaar welletjes. Raadslid Willy Westenenk is in verband met een verhuizing naar een andere gemeente niet meer verkiesbaar. Hierbij de top tien van de kieslijst: na Kreule volgen Liesbeth Engelsman uit Heino (plek twee); Dennis Melenhorst uit Raalte (thans VVD-wethouder, plek drie); René Jansen uit Raalte (plek vier); Peter Paul Hoogkamer uit Heino (plek vijf); Roy Tutert uit Mariënheem (plek zes); Edwin Kanters uit Heino (plek zeven); Christiaan Hintzen uit Laag Zuthem (plek acht); Johan de Lange uit Raalte (plek negen) en Annelie van ’t Klooster uit Heino (plek tien).