VVD Raalte presenteert kandidaten

RAALTE – De VVD Raalte heeft de nieuwe kieslijst bekend gepresenteerd. Zoals eerder al bekend was gemaakt is Alexander Kreule uit Raalte de lijsttrekker. De lijst bevat maar liefst 29 namen. De partij heeft nu drie zetels in de gemeenteraad van Raalte.

Raadslid Emiel Gerner keert niet terug. Hij staat als twaalfde op de lijst. Gerner vindt het na acht jaar welletjes. Raadslid Willy Westenenk is in verband met een verhuizing naar een andere gemeente niet meer verkiesbaar. Hierbij de top tien van de kieslijst: na Kreule volgen Liesbeth Engelsman uit Heino (plek twee); Dennis Melenhorst uit Raalte (thans VVD-wethouder, plek drie); René Jansen uit Raalte (plek vier); Peter Paul Hoogkamer uit Heino (plek vijf); Roy Tutert uit Mariënheem (plek zes); Edwin Kanters uit Heino (plek zeven); Christiaan Hintzen uit Laag Zuthem (plek acht); Johan de Lange uit Raalte (plek negen) en Annelie van ’t Klooster uit Heino (plek tien).

2 REACTIES

  1. Heeft de VVD Raalte een standpunt over Lelystad airport? Zo ja, kan dat duidelijk gemaakt worden. Ik zie de reactie graag tegemoet!

    • Dat hebben ze zeker. De lijstduwer en tevens Tweede Kamerlid Daniel Koerhuis wil Lelystad airport zo snel mogelijk helemaal open. Daarmee is denk ik wel aangetoond dat VVD Raalte hier is voor het grootkapitaal in het westen des lands en niet voor de lokale bevolking van de gemeente Raalte. Ook zegt de VVD voor automobilisten te zijn, maar heeft de VVD minister die erover ging de verbreding van de N35 onnodig gefrustreerd en wordt er door haar uiteindelijk een halfbakken plan uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.