Vier jubilarissen Apollo Olst alsnog gehuldigd

OLST/WIJHE- Afgelopen donderdagavond zijn tijdens de Jaarvergadering van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo Olst alsnog vier jubilarissen gehuldigd die in 2020 al hun jubileum vierden. In verband met de coronamaatregelen en lockdowns was er nog geen geschikt moment om dit eerder te doen.

Linda Roesink werd gehuldigd vanwege haar 12,5 jarig lidmaatschap en Bennie Bourgonje, Harry Regterschot en (erelid) Han Bijsterbosch alle drie vanwege hun (maar liefst) 65-jarig lidmaatschap. Destijds bezochten leden van het bestuur hen al wel thuis en ontvingen zij het bijbehorende speldje met oorkonde en een aandenken. Donderdag kregen drie jubilarissen een bos bloemen. Han Bijsterbosch moest die avond helaas verstek laten gaan, hij ontving zijn bloemen later thuis.
Van links naar rechts: Linda Roesink, Harry Regterschot en Bennie Bourgonje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.